Baysal; “Halkla İç İçe Olacağım”

Baysal; “Halkla İç İçe Olacağım”

Ak Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Hilmi Baysal sürdürdüğü seçim çalışmalarına bugün de ara vermedi.

Halkla iç içe olacağının sözünü veren ve daha aday adaylığı sürecindeyken halkın içinden çıkmayarak ziyaretlerini sürdüren Ak Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Hilmi Baysal bu gün de durmayarak seçim çalışmalarını sürdürdü.  Kozan’ da esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Baysal daha sonra Adana’ ya geçti. Adana’ da Ak Parti Sarıçam İlçe Teşkkilatının düzenlediği 36. İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katıldı. Parti binasına girerken partililerden yoğun ilgi gördü. Partililer ile tek tek selamlaşan Ak Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Hilmi Baysal danışma meclisi toplantısı bittikten sonra yine yoğun ilgi arasında partiden ayrıldı.

 

Ak Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Hilmi Baysal akşam saat 20,30 da Kozan’ da yayın yapan Otağ Tv’ de Yalçın Kara’ nın hazırlayıp sunduğu Medya İletişim programının canlı yayın konuğu oldu. Baysal canlı yayında Kozan, Adana ve ülke gündemini değerlendirdi.

 

Gün sonunda açıklama yapan Ak Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Hilmi Baysal “sorunlara çözüm bulma noktasında bir nefer olmak üzere bu göreve talip olduk. Bu hizmet yarışında halkla iç içe olacağımızın sözünü veriyorum. Eğer bu görev bana layık görülürse evimi Adana’ ya taşımayacağım. Hafta içi Ankara’ da hafta sonu Adana’ da olacağım.” Sözlerine dikkat çekti.